Meny

Besök Sveriges största outlet för märkeskläder


Vår filosofi är att alltid erbjuda kända varumärken upp till 70% under ordianrie priser. På en yta av 7000m2 är vi övertygade om att du hittar något till hela familjen.

Vingåkers klädfabrik startade redan 1938. Då tillverkades kläder i toppklass. Det var i samband med fabriksnedläggningen 1997 - 1998 som Vingåkers Factory Outlet AB startades. Först i liten skala för att sedan växa till idag en yta av 7000m2 butik. Sedan 1997 har vi erbjudit kvalitetsmode till riktigt låga priser. Men begreppet har tappat sin lyster och numera finns det butiker som kallar sig outlet utan att ha vare sig kvalité eller låga priser.

År 2009 startade vår webshop men det är först idag vi börjar känna oss etablerade. Webshoppen representerar idag c:a 15% av vårt utbud i butik och vi arbetar hela tiden med att utöka antalet produkter för försäljning i webshopen. Vill man verkligen frossa i fina kläder och bra priser ska man ta sig tid att besöka vår butik där utbudet är enormt.

Butiken består av:
- Herravdelningen, över 15 000st kostymer, blazers och finbyxor. Massor av skjortor, slipsar, bälten.
- Damavdelningen, massvis med kavajer, kjolar, byxor och klänningar. Accessoarer såsom bälten, smycken mm.
- Barnavdelningen, med utomhuskläder såsom overaller, set, jackor, skor och stövlar. Även underkläder, strumpor, mössor och vantar.
- Skoavdelningen, har vuxit sig större och större. Vi har idag allt från sportskor till finskor i läder och skinn till både herrar och damner. På skoavdelningen hittar du också ett stort utbud av väskor i äkta läder och skinn.
- Jeansavdelningen, Här finns ett hav av Jeans, tröjor, t-shirts och skjortor till både Herr och Dam. Kända moderna märken av hög kvalitet. Bl.a Lee, Wrangler, Replay mm.
- Sportavdelningen, har mängder av kläder för både den sportige och den som gillar att vara utomhus.
- Café & Bistro, I havet av varor har vi ett café där man kan ta en paus i shoppandet. Vi serverar kaffe och mackor samt även smårätter ifall man blir hungrig.


Titta in en sväng i butiken! Du kan gå runt och titta på alla avdelningar. Välkommen in!

Senast visade