Meny

Sportkläder på vår sportavdelning från mängder av varumärken

I butiken har vi en avdelning med sport- och fritidskläder. Här hittar du träningskläder i form av tights, t-shirts, linnen med mera. Vi har även ett stort utbud av fritidskläder, funktionsplagg, fleecetröjor, ryggsäckar, resväskor, fritidsbyxor, skaljackor och tunna dunjackor, kläder anpassade för en aktiv fritid. Välkommen att shoppa sport- och fritidskläder från kända varumärken, med priser som är upp till 70% lägre än i den ordinarie handeln. Besök oss i butiken eller se delar av vårt utbud online.

Upptäck vår inspirerande inredningsavdelning på Vingåkers Factory Outlet, där du hittar ett fantastiskt utbud av prydnadssaker och hemtextilier som förnyar och förskönar ditt hem. Vi erbjuder högkvalitativa produkter från kända varumärken till priser som är upp till 80% lägre än i den ordinarie handeln.

På vår inredningsavdelning hittar du ett brett sortiment av vackra prydnadssaker, mjuka handdukar, lyxiga morgonrockar, sköna lakan, stilfulla kuddfodral, eleganta vaser och bekväma pyjamasar. Oavsett om du vill uppdatera ditt badrum med nya handdukar och morgonrockar, förnya sovrummet med nya lakan och kuddfodral, eller dekorera vardagsrummet med vackra vaser och prydnadssaker, har vi något som passar just din stil och dina behov. 

Vår inredningsavdelning kanske inte är den största, men den är fylld med väl valda produkter som vi vet att våra kunder älskar. Våra produkter erbjuder både kvalitet och design till överkomliga priser. Dessutom finns det ett ännu större utbud i butiken än online, så vi uppmuntrar dig att besöka oss för att se hela vårt sortiment och hitta unika fynd som bara finns tillgängliga på plats.

Välkommen till Vingåkers Factory Outlet – där stil, kvalitet och fantastiska priser möts för ditt hem. Handla inredning och hemtextilier online eller i butik idag!

Senast visade