JOHN HENRIC | Upp till 70% rabatt | Vingåkers Factory Outlet

Meny

JOHN HENRIC

Filtrera
produkter
Sortera efter:

Om John Henric


John Henric grundades 2008 i Lund i Sverige av två vänner som hade en vision; att sprida sig och leda vägen för smart avslappnade, prisvärd lyx genom att skapa ett varumärke som kan följa dem genom livet. På den tiden producerade John Henric högkvalitativa accessoarer, senare förgrenades företaget och började producera stickade kläder, tröjor, byxor och väskor vilket gjorde varumärket välkänt. John Henric är ett exklusivt varumärke från producent till konsument. Deras filosofi är att leverera högkvalitativa och äkta hantverk till överkomliga priser. Då John Henric stängt av alla mellanhänder hoppar du över prishöjningen, vilket gör att de kan producera prisvärda lyxprodukter. John Henric samarbetar med små familjeägda tillverkare där förtroende och långvariga vänskap prioriteras.

John Henrics sortiment på Vingåkers Factory Outlet

På Vingåkers Factory Outlet hittar du ett stort sortiment av väskor från John Henric, men även kavajer.

Klimat och miljö

John Henric strävar ständigt efter att producera kläder på ett rättvist och miljövänligt sätt. De anser att hållbarhet inte bara handlar om produktion utan även om vilken typ av plagg som presenteras för världen och människorna bakom kläderna. De tror att den största effekten för förändring är att gå från snabb konsumtion till långvariga produkter tillverkade med äkta hantverk. 
John Henric arbetar med pålitliga och licensierade tillverkare i främst Europa och Italien som också är deras nära vänner. De håller god kontakt genom regelbundna besök för att se till att de och deras personal mår bra. För dem är det viktigaste att göra kläder med långvarig kvalitet och design. Den minst miljövänliga produkten är den du måste byta var och varannan vecka. 

Andra populära varumärken:

LEE 
Tiger of Sweden
Björn Borg
Replay
Oscar Jacobson

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.