Meny

Vingåkers Factory Outlet - Kvalité som lever vidare

I Augusti  1997 välkomnades de första kunderna till den då 500 kvadratmeter stora outletbutik som skulle komma att bli uniki avseende pris, varumärkesmix och sortiment.

Det finns en lång tradition i Vingåker av konfektions produktion, under större delen av 1900-talet har industrin sysselsatt tusentals personer. Faktum är att Vingåkers Factory Outlet ligger i en av dåtidens modernaste konfektionsfabriker (Upprättad av Widengrens 1938 ) – därmed törs vi sticka ut hakan och påstå att vi är Sveriges enda äkta fabriksförsäljning (outlet). Historiska lokaler i all ära, men utan ett brett och växande utbud till attraktiva priser hade nog kapitlet ”konfektionshistoria” för Vingåkers del slutat med nedläggningen 1997 som tråkig epilog.
Vi är stolta över att föra traditionen vidare och hålla liv i samt förädla det arv vi fått att förvalta.

Än i dag är vår viktigaste produktkategori kvalitativa kostymer från bland annat Tiger of Sweden, Oscar Jacobson och Sir of sweden. Med över 15 000 kostymer på lager erbjuder vi Nordens största sortiment inom kostymer, blazer och byxor.


Sedan 2008 kan du även handla valda delar av vårt sortiment i vår webshop. Under 2012-13 tas ytterligare ett stort steg då vi planerar att ansluta en betydlig större del av butikens sortiment till vår webshop, allt för att du som kund ska få större valmöjlighet. Från den första sensommardagen 1997 har det hänt en hel del. Vi har byggt ut inte mindre än 12ggr och har idag totalt c:a 7000m2 butiksyta. Från den kärna av kostymer och kavajer som fanns vid starten har nu tillkommit en stor damavdelning, en jeansavdelning, en sportavdelning, en barnavdelning och en skoavdelning samt en modern caféteria.

Välkommen till 7000m2 butik, märkeskläder till hela familjen!

Flygfoto Vingåkers Factory outlet AB

Senast visade