Meny

E-post från Vingåkers Factory Outlet AB


Som kund hos Vingåkers Factory Outlet AB kommer du att vid ett flertal olika tillfällen få e-post från oss. T.ex om du lagt en beställning. Det första mailet är en orderbekräftelse, det andra mailet är information om din leverans - att paketet är skickat och vilket paketid ditt paket hat fått.

Kanske har du valt att ta emot nyhetsbrev från oss? I sådana fall kommer du att få dessa vid de tillfällen vi vill presentera något erbjudande eller informera om en pågående kampanj.

Problem som kan uppstå:
Många av dagens e-postklienter erbjuder användare att avregistrera sig eller klassa ett meddelande som spam via sin mailklient. Viktigt då är att tänka på att ev andra e-postmdeddelanden från samma domän/företag kan komma att klassas som spam eller helt blockeras av din mailklient. Vi rekommenderar att du avregistrerar dig från nyhetsbrevet via ett mail till webshop@vfo.se eller direkt på denna sida: https://www.vfo.se/sv/info/nyhetsbrev.html så att du inte riskerar att missa de mail som du behöver ha vid en ev beställning från oss. 

Om mail från oss redan hamnar i din skräppost kan du markera mailen som "inte skräppost" eller lägga till domänen @vfo.se som en säker avsändare. Om du en gång avregistrerat dig från nyhetsbrevet skall du ändå inte få fler nyhetsbrev från oss.

Om du trots detta fortfarande får nyhetsbrevet bör du kontrollera din mottagaradress. Kanske du har lyckats registrera dig på en annan adress än din normala avsändaradress som du då förstås försökt att avregistrera.

Har du ytterligare frågor eller problem kan du kontakta vår kundtjänst via mail, telefon eller facebookmeddelande.

Mail: webshop@vfo.se

Telefon: 0151-75 00 75

Facebook: https://www.facebook.com/vingoutlet 

Happy shopping
önskar vi på vfo.se

Senast visade