Meny

Bröllopskläder - Stråla på den viktigaste dagen


Oavsett om du är bruden, brudgummen eller en älskad gäst, har vårt utbud av bröllopskläder allt du behöver för att skapa minnesvärda ögonblick. Från vackra klänningar till stilfulla kostymer – vi har ett brett urval för att passa alla smaker och budgetar. Varför kompromissa med stilen när du kan ha det bästa till ett otroligt pris?
Besök Sveriges största varumärkesoutlet och låt oss vara en del av ditt bröllopsäventyr. Med upp till 80% rabatt på plaggen för uppklädda tillställningar är du välkommen att shoppa hos oss i Vingåker, här hjälper vår kunniga personal dig, oavsett om det gäller storleksfrågor eller tips för att få till den perfekta outfiten. I vår fysiska butik har vi ett ännu större utbud än online, men för dig som vet vad du söker kan du smidigt klicka hem din outfit på vår hemsida.

På bröllopsinbjudan står det ofta en önskad klädkod, men förvirringen kan ändå vara stor bland gästerna, då det finns saker som absolut bör undvikas klädesväg.
Läs mer om klädkoder här: 


Studentkläder - Fira studenten i stil

Dags att hitta studentoutfiten för en dag att minnas? Vi tror på att erbjuda kvalitetskläder som passar alla. Hos oss hittar du stilsäkra plagg där du kan sätta din egen stilprägel och samtidigt anpassa dig till priser som passar din budget. Oavsett om du letar efter en snygg klänning eller en dressad kostym, har vi det perfekta studentutstyrseln för dig. Utforska vårt breda utbud av kläder för både tjejer och killar, noggrant utvalda från välkända varumärken. Vi har exempelvis ca 15.000 olika kostymer i lager i så mycket som 70 olika storlekar. Vi har även accessoarerna som gör outfiten komplett så som slipsar, näsdukar, flugor, manchettknappar etc.

För att hjälpa dig att navigera i studentklädseldjungeln, här är några tips för passande klädsel vid denna viktiga händelse:

För Tjejer: En vacker klänning eller jumpsuit, gärna i vitt eller ljusa färger eller en klassisk kostym är alltid en vinnande look. Komplettera med bekväma klackar och eleganta accessoarer.

För Killar: En välsittande kostym eller kavaj med skjorta och slips är kanske den mest klassiska looken. Vad gäller studentkostym kan det vara klokt att satsa på en enkel modell med raka ben och en aning insydd kavaj för en tidlös stil som du enkelt kan använda även efter studenten. Vad gäller valet av skjorta är det upp till dig, kör på en mönstrad eller färgad skjorta eller det klassiska valet - den vita skjortan. Kom ihåg att skor och bälten är detaljer som gör helheten komplett. När det kommer till skor brukar ett traditionellt val vara att välja ett par svarta kostymskor till den svarta kostymen och bruna till den mörkblå varianten. Vill man köra på en mer avslappnad look funkar förslagsvis ett par vita sneakers lika bra. 

Har du svårt att veta din storlek eller helt enkelt få ihop en komplett look tipsar vi om ett besök i vår butik i Vingåker.
Här kan vår kunniga personal hjälpa dig att hitta det du söker, dessutom har vi ett ännu större utbud i butiken än online. Välkommen!


 

Se toppsäljande kategorier
           Herr
                                                
                                                           
   

Näsdukar

                                                        
           Dam

                                             
Se toppsäljande kategorier
           Herr
                                                
                                                           
   

Näsdukar
           Dam

     

Senast visade