Meny

Avarda Logotype

Handla med Avarda Checkout som har många olika betalsätt.


Vingåkers Factory Outlet AB är anslutna till Avarda checkout. Genom Avarda Checkout erbjuds du olika betalsätt när du bekräftar ditt köp i kassan.

Betalningssätt:

Vi erbjuder faktura, delbetalning med konto, kortbetalningar samt Swish.

Faktura och delbetalning med konto erbjuder vi i samarbete med Avarda, en del av TF Bank. Vid köptillfället görs en sedvanlig kreditbedömning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få hem en kopia av kreditupplysningen per post och/eller digitalt. Kreditgivare är Avarda, en del av TF Bank. Fullständiga villkor för faktura och delbetalning med konto ser du i kassan innan du genomför köpet men här är även länkar till, Avardas kreditvillkor samt Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation. (LÄNK)  http://avarda.com/media/2078/villkor-sekki-se-2023-01.pdf

Faktura för privatpersoner

Fakturan skickas till dig per e-post.
Eventuell fakturaavgift tas ut enligt information i samband med köp. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60 kr.

Du kan välja att betala hela fakturabeloppet på en gång eller senare ansöka om att dela upp betalningen i mindre delar, då läggs ditt köp över på ett Konto. Det lägsta beloppet att delbetala står angivet på fakturan. Mer information om Konto nedan samt i de fullständiga villkoren. För frågor ang din faktura, kontakta Avardas kundtjänst. E-post: kundservice@avarda.se Telefon: 010-888 51 75

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 35kr. Med delbetalning ges möjlighet att betala i egen takt i upp till 36 månader.

Kortbetalning

Vi använder 3D Secure som är en global säkerhetsstandard utvecklad av Visa och Mastercard för internetbetalning. Överföringen krypteras, vilket innebär att ingen obehörig kan komma åt dina kortuppgifter. Pengarna dras från ditt kort när du godkänner ordern. Betalningen går via betalväxeln Nets.  All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av Nets och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Vi har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter. Vid betalning med kort fyller du i ditt kortnummer, kortets giltighetstid och CVC/CVV-kod. Vi accepterar betalning med VISA och MasterCard.

Swish

Är du ansluten till Swish så har du möjlighet att genomföra betalningar som dras direkt från ditt bankkonto. Ladda ned Swish-appen och följ instruktionerna i kassan när du ska betala.

Avarda kundservice:
kundservice@avarda.se
010-888 51 75

Betalsätt Avarda

Senast visade