Data & Integritetspolicy

Tillagd i varukorg

Product image

Handla vidare
Gå till kassan
Upp till 70% lägre priser 391 Varumärken Fri frakt över 500kr

Data & Integritetspolicy

Vingåkers Factory Outlet AB värnar om din personliga integritet. Denna integritetsspolicy förklarar hur Vingåkers Factory Outlet AB samlar in och använder dina personuppgifter. Den beskriver också dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande. Du kan alltid kontakta oss vid frågor kring integritets- och dataskydd genom att skicka ett e-postmeddelande till oss på webshop@vfo.se .

Genom att använda Vingåkers Factory Outlet AB´s tjänster, accepterar du vår Integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Vingåkers Factory Outlet AB använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är viktigt att du läser och förstår vår integritetspolicy innan du använder våra tjänster.

För att kunna erbjuda dig våra tjänster, såsom köp av varor eller våra kundsidor, behöver vi behandla dina personuppgifter enligt nedan. Vi gör det med största möjliga hänsyn till din integritet.

Vilken information samlar vi in?

Information som du ger till oss. Du kan direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig själv på ett antal olika sätt, såsom när du bekräftar ett köp på vår webshopssida, när du väljer att handla varor, kontaktar oss eller vår kundtjänst, när du använder Mina sidor eller någon annan av Vingåkers Factory Outlet AB´s sidor där du lämnar personuppgifter. Detta kan vara:

Person- och kontaktinformation - namn, födelsedatum, personnummer, leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer, och din IP-adress.
Nyhetsbrev och SMS - namn, e-postadress, mobiltelefonnummer, eller din IP-adress. Om du inte längre vill ha nyhetsbrev klickar du på länken avregistrera mig längst ned i ett av våra utskick. Om du inte längre vill ha SMS från oss skickar du en sms till 71611 med texten SESTOP VFO för att avsluta SMS-prenumerationen.

Information vi samlar in om dig. När du använder vår webshop (såsom när du bekräftar ett köp på websida, eller använder vår Mina sidor), kan vi samla in följande information:


Informationen du ger oss, såväl som information om varorna är generellt sett nödvändig för att ingå ett avtalsförhållande med oss, medan den övriga informationen vi samlar in generellt sett är nödvändig för andra syften, såsom beskrivet nedan.


Vad gör vi med din information?


All data används för att tillhandahålla, utföra och förbättra din upplevelse på VFO.SE. Vingåkers Factory Outlet AB behandlar personuppgifter för följande syften:


Kommunicera med dig.

Vingåkers Factory Outlet AB kan också komma att använda din data för att kommunicera relevant information gällande produkter och erbjudanden eller för att utföra kundnöjdhetsundersökningar (gällande våra varor och vår marknadsplats) detta även via elektroniska kommunikationskanaler som sociala medier erbjuder. Om du inte vill motta sådan kommunikation, är du välkommen att maila till webbshop@vfo.se.


Vilka kan vi komma att dela din information till?

Leverantörer och underleverantörer. Vi kan komma att dela dina personuppgifter till leverantörer eller underleverantörer för utförandet av våra kontraktuella åtaganden gentemot dig och för andra syften som framgår i den här Integritetspolicyn. När vi delar dina uppgifter med någon annan hat vi avtal och rutiner för att skydda dina personuppgifter. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till någon annan utan ditt samtycke. Vi vidtar alla rimliga legala, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att din data hanteras säkert och med en adekvat skyddsnivå vid överföring till eller delning med sådana utvalda tredjeparter.

Myndigheter. Vingåkers Factory Outlet AB kan komma att lämna nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller om du har godkänt att vi gör det. Ett exempel på laglig skyldighet att lämna information, är för åtgärder mot bedrägerier eller utredning av brott.

Övriga. Logistik- och transportföretag vilka levererar dina varor. Dina personuppgifter kan komma att delas till fraktbolag i syfte att leverera dina varor, samt för att bekräfta din identitet.

Vad vi INTE kommer att göra med din data. Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till tredje part.


Var behandlar vi dina personuppgifter?

Då Vingåkers Factory Outlet AB är fast beslutet att alltid skydda din data, kommer Vingåkers Factory Outlet AB att vidta alla rimliga legala, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att din data hanteras säkert och med en adekvat skyddsnivå jämförbar med och i samma nivå som det skydd som erbjuds inom EU/EES.


Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar din data endast så länge som det är nödvändigt för att utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider. När vi sparar din data för andra syften än för våra kontraktuella åtaganden, t.ex. för att uppfylla krav på reklamationsrätt, garanti och bokföring, sparar vi datan endast så länge som det är nödvändigt och/eller lagstadgat för respektive syfte.


Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering

Begärd kopia skickas alltid via post till din folkbokföringsadress.


Cookies

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att leverera en smidig onlineupplevelse. En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att känna igen din dator vid efterföljande besök.  Ingen personlig information lagras i våra cookies. Alla webbplatser använder cookies. De lagras i din dator för att hjälpa dig, vilket bidrar till att analysera hur webbplatsen används så att användarupplevelsen kan förbättras.  I många fall är cookies nödvändiga för att man ska kunna tillhandahålla en viss tjänst på webbplatsen. Informationen i dina cookies skickas mellan din webbläsare och en webbserver och inkluderar information om användarinställningar samt hur webbplatsen används.

Hur undviker jag cookies?
Om du inte vill ta emot cookies kan du antingen blockera alla cookies, radera befintliga cookies från din dator eller ställa in datorn så att du får en varning innan cookies sparas. OBS! Om du inaktiverar cookies kan problem med att genomföra köp på sidan uppstå.


Länkar till andra webbplatser

Vänligen notera att länkar som kan finnas på denna webbplats till andra webbplatser kan medföra att du besöker webbplatser som innehåller andra regler för integritetsskydd än vad som anges här.


Kontakta oss

Vingåkers Factory Outlet AB är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 556464-8870 och har sitt säte på Widengrensvägen 1, 643 30 Vingåker.

Vår kundtjänst tar gärna emot dina frågor kring denna data & integritetspolicy och personuppgifter. Du kan alltid nå Vingåkers Factory Outlet AB´s kundtjänst på webshop@vfo.se eller via telefon kontorstider 0151 - 75 00 75.
Vingåkers Factory Outlet AB är personuppgiftsansvarigt för behandlingen av dina personuppgifter enligt ovan. Vingåkers Factory Outlet AB följer svensk dataskyddslagstiftning.

----
Data & Integritetspolicyn uppdaterades senast 20180521